Ester Svensson

UX/UI Designer

Lär känna mig

Jag är en mångsidig digital designer med en förkärlek till UI/UX Design. Det bästa med mitt arbete är att få lära känna användaren och skapa produkter som underlättar i vardagen.

Erfarenhet

De senaste åren har jag haft nöjet att arbeta på några av Skandinaviens ledande företag inom IT & E-handel.

Se vad jag tidigare gjort

Här finns ett urval av det som jag arbetat med innan. En blandning av produktdesign, grafiska profiler, logotyper, hemsidor samt digitala marknadsföring. 

Matlagning

Viltfärsbiffar

I vår familj består nästan all köttkonsumption av viltkött. Inte så konstigt eftersom min sambo driver ett gårdsslakteri som är inriktad på viltkött. Jag tycker

Se mer »
Bröd

Nattjästa frallor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis

Se mer »

Mina kunskaper

UX design

UX Design är för mig en viktigt del av produktdesign. För att kunna skapa en produkt är det viktigt för mig att förstå användarens behov för att kunna skapa en så positiv användarupplevelse som möjligt.

UI design

UI Design är den delen inom produktdesign där jag får uttrycka min kreativitet. Jag älskar att få visa upp ideer med hjälp av UI Design. Det är alltid lättare att få personer att förstå när man ser något konkret framför sig.

Grafisk design

Grafisk design har alltid varit min största passion där jag får möjlighet att ta fram en känsla för ett varumärke. Jag skapar allt från logotyper, till plancher och grafiska profiler.

WordPress

Jag har arbetat inom wordpress i många år, både inom mitt egna företag för att skapa enkla hemsidor till små företag. Men även från mitt arbete på Angry Creative som är en av Sveriges ledande wordpressbyråer.

Digital marknadsföring

Efter mina år på IRMA AB samt Stadium där jag arbetat mycket med digital marknadsföring har jag mycket erfarenhet inom sociala medier, mailutskick, digital annonsering.

Kontakt

ester.ak.svensson@hotmail.com